2014 m. lapkričio 10 d., pirmadienis

Apžvalga: KuKu Muku restoranas vaikams Vilniuje

Restorane lankėmės rugpjūčio mėn. ir įspūdžiai buvo superiniai! Tikrai buvome kažko tokio pasiilgę, nes visur, kur beitume, su mažuoju būna ne taip jau ir lengva..

Metų ir mėnesio laiko mūsų atžala, dar tik buvo pradėjęs vaikščioti ir dažnai rinkdavosi ropojimą, tad pirmiausia apsidžiaugiau, kai pamačiau, jog visiems reikia nusiimti batus. Aišku, kaip ir dideliai daliai lankytojų su vaikais iki 5 metų nerimą kėlė laiptai ir kiekvieną sykį reikėjo labai atidžiai stebėti. Bet viską atpirko žaislų galybė ir gana įvairių, daugumos net nebuvome matę, nes kaip žinia esame migruojantys ir šiuo metu gyvename Norvegijoje.

Meniu (prieinamas čia) gausus įvairių maistų, porcijos tikrai ne per didelės ir kainos ne per mažos :D Žodžiu nepavalgyti einame. Aišku, mums išpuolė, kad reikėjo mažajam ir pavalgyti, tad pasirinkome sriubą, lietinio su varške ir limonadą. Nei sriubos, nei lietinio jis per daug nevalgė, bet ir šiaip tuo metu nelabai valgus jis buvo. Kadangi maitinau jį kiek įmanoma sveikesniu maistu, tai šiais patiekalais labai džiaugiausi - nebuvo nei druskos, nei cukraus per daug, tikrai kažkas tokio, ką galima pavadinti VAIKŲ RESTORANU!

Kaip tik tuo metu buvo trumpas pasirodymas, tačiau metinukui dar nebuvo įdomu, o 4,5 metų lietuviškai nekalbančiai dukterėčiai pritrūko drąsos kartu su kitais vaikais ir vedėja pašokti.

Keliaujant su didesniais reikia žinoti, kad bus taikomas 5 litų žaidimų zonos mokestis už vaikus nuo 2 metų.

Žodžiu, labai užskaitau! Puiki iniciatyva :) Aišku, ne kasdienai, bet lankantis Vilniuje būtinai užsuksime! :)

P.S. net klozetai ir kriauklės pritaikyti vaikams, tai mano dukterėčiai paliko įspūdį!

Daugiau info KuKu Muku puslapyje

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą