2014 m. kovo 4 d., antradienis

Pradžių pradžia

Sveiki, istorija kaip gimė dar vienos mamos dienoraštis..

Pradėti rašyti kirbėjo jau seniai, o dabar, kai mažasis sūnelis ūgtelėjo iki 8 mėnesių, galima vieną kitą įrašą parašyti ir su visais pasidalinti!

Esame studentiška šeima, šiuo metu gyvenanti Norvegijoje. Tad tenka suktis taupiai (žinant kaip čia viskas brangu), o informacijos įvairiais gyvenimo klausimais ieškome internete.

Tinklaraštis bus skirtas kasdienėm mamų temom, tačiau šiek tiek kitaip - sisteminant ir apibendrinant viešai prieinamą informaciją, žinoma, pasidalinant savo įspūdžiais ir patirtimis.

Tebūnie tai Sumanios mamos dienoraštis, kuri kritiškai vertina "vaikų auginimo pramonę" ir yra pasinešusi į natūralų gimdymą, išimtinį žindymą, daugkartines sauskelnes, natūralią kūdikių higieną, ergonomiškas nešiokles, sveiką kūdikio mitybą. O kur dar Norvegijos kasdienybės klausimai, šeimos pomėgiai keliauti, mamos rankdarbiai ir žinoma virtuvės reikalai.

Nemėgstu kartotis (beieškant receptų panašu, kad dabar labai madinga kartoti vieni kitų receptus), todėl geriausiu atveju pasidalinsiu nuoroda į vykusį ir man pagaminti pavykusį receptą! Nebent turėčiau, ką pridėti ir niekaip negalėčiau susiturėti.

Mažajam augant ir besikeičiant aplinkai (kas žin, kur toliau apsistosim?) atsiras naujų rūpesčių, naujų temų, neatrastos platybės ir pagrindinis klausimas vis dėl to yra: kaip užsiimti su vaiku, kad išaugtume dorą, sumanų ir išmintingą? Ir kaip su tais obuoliais? Ar toli jie nurieda? :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą