Sriubos
Burokėlių
Raugintų kopūstų
Šviežių kopūstų
Tiršta grybų sriuba
Tiršta brokolių
Pupelių
Žirnių
Aštri pupelių su mėsa ir pomidorais
Saldi sriuba
Pagrindiniai patiekalai
Kibinai
Kiniškas padažas
Duonos gaminiai
Ruginė duona
2,5 st. miltų1,25 st. vandens
3 š. raugo
0,5 st. kvietinių sėlenų
0,5 st. cukraus/ medaus
0,5 st. dribsnių (avižų/ 3 grūdų)
1 st. priedų (saulėgrąžų, linų sėmėnų, sezamo, razinų, kmynų)
Naminis batonas
Mielinės bandelės
{Puikios, lengvos purios, tinka su bet kokiais įdarais}Prancūziškas batonas - la baguette
2,75-3 puodelio miltų1 puodelis šilto vandens
1 a.š. sausų mielių
2 v.š. aliejaus
2 a.š. cukraus
1/2 a.š. druskos
Picos tešla
2 st. miltų
7 g sausų/ 15 g paprastų mielių
2 v.š. alyvuogių aliejaus
1 st. šilto vandens
Prieskonių - baziliko, raudonėlio, mairūno
Sausainiai
Avižiniai sausainiai
2 st. avižinių dribsnių0,5 - 1 st. cukraus (galima keisti medumi)
100 g sviesto
1 kiaušinis
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą