2014 m. rugsėjo 4 d., ketvirtadienis

Vaikiški eilėraštukai, lopšinės, dainelės [spausdinimui]

Šita idėja gimė besilaukiant mažylio ir buvo paruošta pirmoji privati versija. Besūpuojant ir bedainuojant [nes kol kas tik lopšines ir daineles mėgstame] atradau korektūros klaidų, kurias pataisiau, o pats Mažasis padiktavo poreikį paveikslėliams, kurių paskutiniuose skyreliuose gausiau :)

Mielai su jumis dalinuosi, mažiau darbo ir papildomo rankiojimosi. Puiki parankinė knygelė mamytei su smagiais vaikiškais eilėraštukais, lopšinėmis ir dainelėmis! Taip pat mėgstu dainuoti ir daineles, kurios nėra vaikiškos, tiesiog išmoktos stovyklose ar liaudiškos. Galbūt ateities papildymas turės ir vaikiškų maldelių-eilėraštukų skyrelį. Gaila, nelankome jokių lietuviškų kūdikių dainavimo pamokėlių, ten gausu įdomesnių, subtilesnių, smagesnių daineliuose.

Jei turite idėjų, kaip patobulinti šį privatų gaminį, duokite žinoti komentaruose ar el. paštu sumanimama@gmail.com

Knygelė peržiūrai

Knygelė spausdinimui

A4 formato knygelė - spausdinti iš abiejų pusių, susegti spirale ar segtuvo [sakyčiau didoka ir nepatogi kasdieniam naudojimui]
A5 formato knygelė - spausdinti kaip bukletą [pasirinkti booklet spausdintuvo nustatymuose], perkirpti pusiau ir susisegti su spirale ar segtuvu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą